11e dag

Zo, na een brak nachtje een heerlijke ochtenduik in de rivier genomen en daarna heelrijk ontbeten. Vandaag stond een wandeling van ca 4-6 uren op de planning naar de Voltzberg. Goed aangekleed en ingesmeerd de tocht dapper begonnen. Voor Frant was het een beetje te heftig en ben met hem achtergebleven op de helft op een plateau waar we prachtig uitzicht hadden op de Voltzberg. Hier even gepauzeerd en toen weer terug naar het begin waar we konden afkoelen bij een klein meertje met waterval en waar de rest van de groep die wel naar de top is geklommen ook is aangekomen. Anne en Martin hebben zich dapper naar de top gelopen.

Teruggekomen in het kamp heerlijk genoten van het avondeten en lekker gaan parboreren (plaatselijke bier heet parbo) en hangmatteren.

So, die 1e Nacht nicht so fest geschlafen. Heute ein heftige tour gemacht nach den Voltzberg. Franz und Marije sind in die Helfte hintergeblieben weil es fur Franz doch ein bische zuviel war aber Anne und Martin haben sich richtig durchgekampft bis nach oben. Nachher zusammen gekommen in ein Meer und wasserval herrlich entspannt. Abends herrlich gegessen und hangmatiert und parboreert. (locale bier heisst parbo)

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!